ZwangerschapsYoga

kaft 1

Zwanger zijn is bewust ZIJN !!

Ontdek de kracht van de innerlijke balans
Tegenwoordig is iedereen bezig met het bewuster omgaan over de invulling van onze dagelijkse bezigheden. En die drang wordt alleen maar groter wanneer we in verwachting zijn van een baby. We stoppen ineens met roken, drinken geen alcohol meer en eten alleen nog maar gezond. Natuurlijk is dat heel belangrijk, maar we proberen tevens in onze drukke maatschappij te jongleren met de verantwoording van een druk bestaan en met het (aankomend) ouderschap. Dit is een hele uitdaging maar gelijkertijd ook heel tijdrovend en het kost veel energie. Het vader en moeder worden is een heel persoonlijk avontuur, een avontuur waarbij Yoga helpt.
Yoga betekent in het Sanskriet verbinden, verbinden van lichaam en geest. Je leert je eigen lichaam te respecteren en te accepteren zonder er over te oordelen. Je beleeft je zwangerschap op een bewuste manier en je bent op een veilige manier actief bezig met je lichaam. Het helpt je om je op een prettige verantwoorde manier voor te bereiden op de bevalling en er voor zorgen dat je op het eind van de cursus jouw bevalling vol vertrouwen tegemoet zult gaan. Je zult er achter komen dat je ook na de bevalling de vruchten ervan kunt plukken.

Leren luisteren naar en vertrouwen hebben in je eigen lichaam is de basis van de cursus.
Je leert goed ontspannen om je lichaam ontvankelijk te maken voor de bevalling en die zo harmonieus mogelijk te laten verlopen. Contact maken met je baby staat centraal en loopt als een rode draad door alle lessen. Zweverig is de cursus absoluut niet. Ervaring in yoga is niet nodig!

Wanneer je je innerlijke balans hebt gevonden,
zul je ontdekken hoe sterk je eigenlijk bent.