Sound healing met klankschalen

Dit concert brengt je de helende ervaring van een werkelijk unieke set heldere kristallen klankschalen in samenspel met Tibetaanse klankschalen, een grote sjamanentrommel , een zonnegong, een oergong en diverse andere, ook zelfgemaakte, instrumenten. Mede dankzij de aanwezige vreugdevolle DolfijnenEnergie brengen de kristalheldere klankschalen je tot een diep ervaren rust en ontspanning.

Datum:             Vrijdag 10 maart 2017

Tijd:                  van 20.00 – 22.30 uur

Bijdrage:          Euro 17,50 p.p.

Meebrengen:   Comfortabel ligmatje, een deken of slaapzak, kussen,  dikke kousen    of                          pantoffels.

De gong is een van de oudste helende instrumenten van de mens.  De gong is het ideale instrument om stress te verminderen, je innerlijke energiebronnen (chakra’s) in beweging te brengen, emotionele banden los te maken,  hinderende gedachten los te laten en je naar een hogere staat van bewustzijn te brengen.  Ze opent de deur naar jouw eigen innerlijke helingstuin’, de plek waar jouw zelfhelend systeem optimaal werkt. Eenmaal in contact met dit diepe niveau,  gaat de set van 10 zeldzaam heldere kristallen klankschalen ondersteunend  werken voor de heling die voor jou past, op dat moment.

klankschalenEr wordt gewerkt met twee gongen (zie foto)  :

een Zonnegong: 80 cm diameter, getuned op de frequentie van de zon. Zij brengt je in contact met jouw innerlijke zon, jouw licht, de bron van je levenskracht en zijn.

– een Oergong: 1 meter diameter, een oerklank die je bij Jezelf brengt en in contact met jouw plek op moeder aarde.

 

 

We sluiten deze avond geheel in stijl af door heerlijk na te kletsen onder het genot van een lekker kopje thee en iets lekkers.