Internationale Yoga-dag

2019

Het was ook vorig jaar weer een geweldig succes…. Daarom ook dit jaar weer een viering aan het sportpark op Leuken in Weert, gelegen aan de kaaskampweg 5 in het tenniscentrum – TC Weert-Oost.  Vrijdagavond 21 juni : aanvang 19.30 uur

Deelname is weer geheel gratis….. geef je wel even op zodat we rekening kunnen houden met het aantal hapjes / drankjes en de verassing.

Een overzicht van alle Nederlandse yoga events van 21 juni vind je op www.yoga-dag.nl

2018

2017

De Internationale Yoga-dag wordt dit gehouden aan het sportpark op Leuken in Weert, gelegen aan de Kaaskampweg in het tenniscentrum. Wat is er fijner dan een yoga les in de buitenlucht, onder een blauwe hemel onder de avondzon op een groen gazon. Je bent in de gelegengeid om aan deze aktiviteit gratis deel te nemen. Je hoeft alleen je even aan te melden via het onderstaande formulier, een grote handdoek of een yoga-matje mee te brengen en vervolgens te genieten. Graag zie ik je op 21 juni 2017……..Voor een versnapering wordt gezorgd………………Namsté !!!!

Een overzicht van alle speciale yoga events op 21 juni in Nederland vind je op     www.yoga-dag.nl

Het was een zonnige dag op 21 juni 2017 !!!! Letterlijk en figuurlijk !!!!! Fijn dat ondanks de warmte er zo veel mensen zijn gekomen……..dankzij jullie en natuurlijk de sponsers is deze viering een succes geworden.

Bij binnenkomst werd iedereen verwelkomd met een flesje Positively Relaxed Water+Juice (TranQuini). Daarna heeft iedereen lekker met de blote voeten in het gras en een beetje in de schaduw de yoga-les ervaren. Daarna was er even tijd voor een fris drankje en een fruitige snack. Nadat we even hebben bijgekletst is deze viering feestelijk afgesloten. We kijken er met een heel speciaal gevoel op terug en hopen dat veel mensen onze kleurige ballonnen hebben gezien, zodat ze even onze blijdschap hebben kunnen delen. (een complete foto-repotage vindt je als je hier klikt !!)

20170621_19483220170621_20100420170621_211206