Zwangerschapscursus

11 students

Goed om te weten check even bij je ziektekosten verzekeraar de vergoedingen waar je recht op hebt. Het volgen van deze cursus is dan gratis want na afloop kun jij de kosten declareren.. Waarschijnlijk krijg je het hele bedrag terug. Je kunt deze cursus starten op ieder moment in de zwangerschap. Ik ben gespecialiseerd in rug- en bekkenklachten dus heb de mogelijkheid om je daar specifiek in te begeleiden.

Tegenwoordig is iedereen bezig met het bewuster omgaan over de invulling van onze dagelijkse bezigheden. En die drang wordt alleen maar groter wanneer we in verwachting zijn van een baby. We stoppen ineens met roken, drinken geen alcohol meer en eten alleen nog maar gezond. Natuurlijk is dat heel belangrijk, maar we proberen tevens in onze drukke maatschappij te jongleren met de verantwoording van een druk bestaan en met het (aankomend) ouderschap. Dit is een hele uitdaging maar gelijkertijd ook heel tijdrovend en het kost veel energie. Het vader en moeder worden is een heel persoonlijk avontuur, een avontuur waarbij de zwangerschapscursus helpt.

Je leert je eigen lichaam te respecteren en te accepteren zonder er over te oordelen. Je beleeft je zwangerschap op een bewuste manier en je bent op een veilige manier actief bezig met je lichaam. Het helpt je om op een prettige verantwoorde manier je voor te bereiden op de bevalling en er te voor zorgen dat je op het eind van de cursus jouw bevalling vol vertrouwen tegemoet zult gaan. Je zult er achter komen dat je ook na de bevalling de vruchten ervan kunt plukken.

Leren luisteren naar en vertrouwen hebben in je eigen lichaam en het aanleren van div. specifieke technieken zijn de basis van deze cursus.
Je leert goed ontspannen om je lichaam ontvankelijk te maken voor de bevalling om die zo harmonieus mogelijk te laten verlopen. Contact maken met je baby staat centraal en loopt als een rode draad door alle lessen. Naast de voorbereiding van jezelf wordt er ook aandacht gegeven aan je partner, want in de les krijg je ook belangrijke tips voor hem en zelfs wanneer hij dat wil oefeningen samen met hem. (partnerles)

 

 

 

Instructor

User Avatar beppie

€65,00